امروز پنجشنبه 01 آذر 1403 http://heat-cold.cloob24.com
0

پکیج دیواری

پکیج دیواری بهترین جایگزین برای شوفاژخانه (موتورخانه)

به وسیله پکیج دیواری می توان از مزاحمت موتورخانه و شوفاژ راحت شد. از پکیج دیواری می توان برای گرم کردن آب مصرفی خانواده و حتی آبگرم مورد نیاز شوفاژ استفاده نمود.
در گذشته هزینه های بسیاری جهت گرمایش تولیدی توسط موتورخانه ها هزینه می شد. علاوه بر هزینه، سوخت و نگهداری آنها کار سخت و زمان بری بود. مثلا تعمیر پکیج بسیار ساده تر از یک موتورخانه با حجم بزرگ و پیچیده است. همچنین در مصرف هزینه ها بسیار صرفه جویی می شود. پکیج ها فضای کمی اشغال می کنند، مخصوصا پکیج های دیواری. بازدهی بالایی دارند. هر واحد از پکیج جداگانه ای استفاده می کند که این باعث استقلال واحد های مسکونی می شود. مزیت های بیشمار پکیج دیواری سبب محبوب شدن آنها در ارگان های اجرایی هم شده است. به گونه ای که این روز ها کمتر استفاده از موتورخانه ها مشاهده می شود.
پکیج دیواری معمولا داخل آشپزخانه و یا آبدارخانه بر روی دیوار نصب می شود. که جهت ایجاد ایمنی بهتر است از دودکش دو جداره استفاده شود. بدین گونه هوای مورد نیاز دستگاه از محیط بیرونی تامین می گردد و خطری ساکنین را تحدید نخواهد کرد.

از جمله مصارف پکیج گرم کردن خانه یا ساختمان های تجاری با استفاده از گرمایش از کف، رادیاتور، فن کوئل می باشد. همچنین آب گرم مصرفی واحد ها را نیز مهیا می کند.اگر بخواهید در مصرف انرژی صرفه جویی کنید می توانید از ترکیب پکیج و کویل آب گرم استفاده نمایید. بدین گونه گرمای بهتری با هزینه کمتری خواهید داشت.


عملکرد پکیج در حالت تابستانی چگونه است؟
در این حالت هنگامی پکیج شروع به فعالیت می کند که نیاز به آب گرم باشد، این عملیات به صورت اوتوماتیک انجام می شود. هنگامی که شیر آب گرم باز می شود، سنسور فشار،مشعل را روشن می کند و بعد از بستن شیر آب گرم پکیج خاموش می شود.این دستور از طریق برد کنترل الکترونیک صادر می شود.مبدل حرارتی ثانویه پوسته- لوله فورا آب گرم را تولید می کند.

نمودار سیستم با بویلر یا پکیج چگالشی

عملکرد پکیج دیواری در حالت زمستانی چگونه است؟
وضیفه پکیج آبگرم در فصل زمستان متفاوت است. چون علاوه بر گرم کردن آب مصرفی باید رادیاتور و مدار های گرم کننده را نیز گرم نماید. در این سیستم اولویت با آب گرم مصرفی است. وقتی شیر آب گرم باز می شود. سنسور برقی مدار رادیاتور را تا زمانی که آب گرم مصرفی باز است قطع می نماید. اما این موقت است و با بسته شدن شیر آب گرم مدارآبگرم رادیاتور وصل می گردد. به این گونه همیشه آب گرم به صورت آنی در دسترس است.

مزایای استفاده از پکیج نسبت به موتورخانه های حرارت مرکزی چیست؟
استقلال مصرف‌کننده
معافیت مصرف‌کننده از هزینه شارژ و نگهداری سیستم‌های مشترک
در دسترس بودن پکیج شوفاژدیواری: به دلیل نصب در آشپزخانه و دسترسی آسان به آن، امکان تنظیم دستگاه مطابق با سلیقه و نیاز مشتری و سهولت استفاده (بدون نیاز به رفت و آمد به خارج از واحد) همراه با افزایش رفاه مشتری وجود دارد.
کاهش هزینه‌ مشترک: به دلیل عدم استفاده از سیستم مشترک، در صورت وجود واحد خالی در ساختمان و یا در هنگام سفر، اجباری برای پرداخت هزینه اضافی وجود ندارد.
مدیریت واحد دستگاه:‌ هر زمان از سال امکان روشن یا خاموش دستگاه و کم یا زیاد کردن درجه آن وجود دارد.
کاهش هزینه گاز مصرفی: با توجه به راندمان بالا و مصرف کمتر گاز، از افزایش تصاعدی هزینه گاز ساختمان جلوگیری می‌شود.
کاهش هزینه تعمیرات: هزینه نگهداری لوله‌ها، اتصالات و همچنین هزینه عایق کاری به علت کوتاه تر بودن مسیر لوله‌کشی کاهش می‌یابد.
بهترین مدل پکیج شوفاژدیواری کدام است؟
هر مدل برای شرایط خاصی طراحی شده است.
مدل مناسب با توجه به نیاز مشتری، شرایط ساختمان، مصالح به کار رفته شده و منطقه آب و هوایی محل نصب مشخص می‌شود.برای مثال پکیج های مخزنی جهت نصب در مناطقی که رسوبات آب زیاد است و یا از دستگاههای هوایی استفاده شده است پیشنهاد می شود.


تفاوت پکیج‌های شوفاژ دیواری مدل محفظه احتراق بسته (فن دار) با پکیج‌های شوفاژدیواری معمولی چیست؟
تفاوت این مدل محصول با مدل‌های معمولی پکیج شوفاژ دیواری این است که محفظه احتراق این نوع مدل‌ها بسته است و عمل تخلیه دود و مکش هوا از طریق یک دودکش دوجــداره مخصــوص صــورت می پذیرد. این مدل‌ها به یک فن نیز مجهز می باشند تا به کمک دودکش دوجداره، هوای لازم برای احتراق را از فضای آزاد به دستگاه برساند و گازهای ناشی از احتراق را به فضای آزاد هدایت نماید. به این ترتیب کیفیت هوای محل نصب نیز حفظ می گردد.

آیا مدل های فن دار پکیج‌ شوفاژ دیواری در صورت قطع برق و از کار افتادن فن، ایمنی لازم را خواهند داشت؟
بله, در هنگام قطع برق جریان گاز نیز قطع شده و ایمنی لازم را به وجود خواهد آورد.

در حال حاضر از موتورخانه مرکزی استفاده می کنیم، آیا برای جایگزینی آن با پکیج شوفاژدیواری نیاز به تغییر در لوله کشی داریم؟
بله، لازم است لوله کشی از رایزرهای مربوط به موتورخانه کور شود و لوله کشی های رفت و برگشت در داخل واحد به پکیج شوفاژدیواری وصل شوند.همچنین می توان از پکیجهای موتورخانه ای با راندمان بیش از 107 درصد استفاده نمود که نیاز به تغییر لوله کشی نیز نمی باشد.

نصب رایگان شامل چه مواردی می‌باشد؟
نصب دستگاه روی دیوار، نصب اتصالات مربوط به لوله کشی آب و شیلنگ گاز منزل و اتصال لوله های دودکش به مسیر دودکش منزل لوله کشی آب و گاز بخشی از تاسیسات منزل مشتری بوده و لازم است که از پیش آماده باشند، در غیر این صورت مشمول پرداخت هزینه خواهند بود.
هزینه آمدورفت سرویسکار مجاز به عهده مشتری است.

عملکرد مدارهای گرمایش و آب گرم مصرفی چگونه است؟
عملکرد زمستانی: این دستگاه در فصل زمستان آب گرم مدار گرمایش را تامین می کند. وقتی شیر آب گرم مصرفی باز می‌شود با عبور جریان آب از سوییچ جریان(در مدلهای لحظه ای)، این سوییچ فعال شده و با ارسال فرمان به برد مدار رادیاتورها موقتا قطع و تمام توان حرارتی بر روی گرم کردن آب گرم مصرفی متمرکز می شود. به این ترتیب آب گرم مصرفی نیز به صورت فوری تامین می گردد. بلافاصله پس از بسته شدن شیر آب گرم مصرفی، تمام توان گرمایش جهت گرم کردن آب شوفاژها متمرکز می شود.
عملکرد تابستانی: در این حالت دستگاه تنها در هنگام نیاز به تامین آب گرم مصرفی به صورت اتوماتیک روشن می شود. هنگامی که مصرف کننده یکی از شیرهای آب گرم را باز می‌کند(در مدل های لحظه ای, در مدلهای مخزنی تا زمانی که دمای آب به حد تعیین شده توسط ترموستات برسد) فرمان روشن شدن مشعل صادر شده و آب گرم مصرفی با بهره گیری از مبدل حرارتی تامین می شود. با بسته شدن شیر آب گرم مصرفی، بلافاصله دستگاه خاموش می شود(در مدلهای لحظه ای).

صنعت تاسیسات حرارتی و برودتی -بهداشتی

سایز دودکش مورد نیاز برای استفاده از پکیج شوفاژدیواری چقدر است؟
قطر مورد نیاز برای دودکش پکیج‌های بدون فن 15 سانتیمتر است. اما در صورتی که سایز دودکش محل مورد نیاز شما کمتر از 15 سانتیمتر باشد می توانید از مدلهای فن دار استفاده نمایید. لازم به ذکر است این مدل پکیج شوفاژدیواری که محفظه احتراق آن بسته است با استفاده از یک دودکش مخصوص دو جداره نصب می‌شود و دارای یک فن برای تخلیه محصولات حاصل از احتراق و همچنین مکش هوای مورد نیاز احتراق از فضای خارج محل نصب (فضای آزاد) می باشد. به طوری که هوای مورد نیاز برای احتراق از لوله بیرونی دودکش وارد و دود حاصل از احتراق از لوله داخلی خـــارج می شود و به این ترتیب از هــوای فضــای داخل ساختمان استفــاده نمی شود. در صورت تمایل می‌توانید از خدمات رایگان کارشناسی نصب شرکت نیز استفاده نمایید.

هر چند وقت یک بار، رسوب‌زدایی لوله های پکیج شوفاژدیواری ضروری است؟
بستگی به میزان سختی آب منطقه و املاح موجود در آب دارد.همچنین می توان جهت پایین آوردن میزان سختی آب از فیلترهای رسوبگیر استفاده نمود.دمای کارکردی پکیج نیز تاثیر بسزایی در این زمینه دارد.
آیا در مناطقی که املاح و رسوب آب زیاد است، استفاده از پکیج شوفاژدیواری مناسب است؟
بله, می توان از پکیج های دو مبدله استفاده نمود و همچنین جهت رسوب گرفتن کمتر می توان از مدلهای مخزنی استفاده نمود.
بهترین راهکار برای کمتر رسوب گرفتن مبدل پکیج شوفاژدیواری چیست؟
خرید مدل مناسب با توجه منطقه شما و همچنین استفاده از فیلترهای رسوبگیر بر سر راه ورودی پکیج

برای آپارتمانهای کمتر از 60 متر مربع چه نوع پکیجی پیشنهاد می کنید؟
بر طبق مبحث 17 مقررات ملی ساختمان، نصب پکیج در آپارتمان های کمتر از 60 متر مربع در صورتی امکان پذیر است که هوای مورد نیاز احتراق از فضای خارج محیط مسکونی تامین شود.بهترین گزینه استفاده از پکیج فن دار با دودکش دوجداره است. همه سطوح بتوانیم با کارآفرینی های بیشتر، خدمات افزون تری را ارائه نماییم.

برای آپارتمانهای با درزبند کامل درب ها و پنجره ها چه نوع پکیجی پیشنهاد می کنید؟
برای آپارتمانهای با درزبند کامل مانند آپارتمان هائی کمتر از 60 متر مربع هوای احتراق باید از فضای خارج محیط مسکونی تامین شود.

برای آپارتمانهای با درزبند کامل درب ها و پنجره ها چه نوع پکیجی پیشنهاد می کنید؟
حداقل قطر دودکش 150 میلی متر است و ترجیحا به شکل دایره باشد.

حداقل ارتفاع دودکش در پکیج های بدون فن چقدر است؟
حداقل ارتفاع سه متر است.

در مورد نصب پکیج در بالکن چه نوع پکیجی را پیشنهاد می کنید؟
دستگاه پکیج فن دار با دودکش دوجداره پیشنهاد می گردد.

حداکثر فاصله مصرف آب گرم (حمام و ظرفشوئی) تا دستگاه پکیج چقدر است؟
مطلوبترین فاصله کمتر از 7 متر است.

نحوه پر کردن و بالا بردن فشار مدار شوفاژ که توسط مانومتر نمایش داده می شود چگونه است؟
توسط شیر پر کن زیر دستگاه فشار را تا حد مطلوب یعنی 1 تا 1٫5 باربالا برده وسپس شیر مورد نظر را می بندیم.توجه داشته باشیدکه شیرهواگیری روی پمپ بایستی همیشه بازباشد تا هوای محبوس شده درسیستم ازاین طریق تخلیه گردد.

در صورت بالا رفتن فشار(مانومتر) چه کاری باید انجام داد؟
در صورتیکه دستگاه اشکال فنی نداشته باشد و صرفا آب بیش از اندازه پر شده باشد،با تخلیه آب مدار شوفاژکه بهتر است از طریق شیر هواگیری رادیاتور داخل حمام و یا آخرین رادیاتور انجام شود.

هر کدام از ولوم های روی پکیج دیواری چه کارایی دارند؟
در مدل های آنالوگ (B,M,E)ولوم سمت راست برای روشن و خاموش کردن کلی می باشد.ولوم وسط برای تنظیم دمای آب گرم مصرفی و ولوم سمت چپ تنظیم دمای شوفاژ (گرمایش)که در عین حال ولوم انتخاب فصل دستگاه نیز می باشد. و در مدل های دیجیتال (L) ولوم سمت راست تنظیم کننده دمای آب گرم مصرفی، ولوم وسط تنظیم کننده دمای مدار گرمایش می باشد. و ولوم سمت چپ نقش روشن وخاموش کردن،ولوم انتخاب فصل و حالت ریست را عهده دار می باشد.

هواگیری رادیاتورها به چه روشی انجام می شود؟
ابتدا دستگاه را خاموش می کنیم و بعد از گذشت چند دقیقه تک به تک و از طریق پیچ هواگیری که در انتهای هر رادیاتور می باشد کارهواگیری را انجام می دهیم و در نهایت فشار دستگاه را بین1تا 1٫5 بارتنظیم کرده و دستگاه را روشن می کنیم.

حالت زمستانه وتابستانه کردن پکیج های آنالوگ:
اگرولوم گرمایشی بر روی صفرقرارگیرد پکیج درحالت تابستانه بوده واگرگرمایشی فعال باشه(بر روی صفرباشد)پکیج درحالت زمستانه کار خواهد کرد.

حالت زمستانه وتابستانه کردن پکیج های دیجیتال:
ولوم انتخاب فصل (ولوم سمت چپ پانل)امکان انتخاب حالت تابستان وزمستان رابه صورت مجزا فراهم می نماید.

ولوم یا همان شیر رادیاتور و ولوم یا شیر آب گرم مصرفی روی چه درجه ای باید باشد؟
حداقل میزانی که بتواند جوابگوی مصرف کننده باشد، کافی است.در واقع بر حسب نیاز مصرف کننده تنظیم می شود.
حداقل فاصله زیر دستگاه پکیج تا کف زمین چقدر می باشد؟
یک متر

برای جلوگیری از یخ زدن دستگاه پکیج چه اقدامی باید صورت گیرد؟
الف: سیستم ضد یخ زدگی اتوماتیک دستگاه (دستگاه به برق وصل وکلید پاور روشن بوده وشیر گاز متصل به دستگاه باز باشد) ب-به سیستم شوفاژ ماده ضد یخ زدگی مخصوص شوفاژ را اضافه نمائید(از ضد یخ اتومبیل استفاده ننمائید. ج-دستگاه را در حالت حداقل ظرفیت نگه دارید. عملکرد ضد یخ اتوماتیک در پکیج دیواری دیجیتال (L) و آنالوگ (B,M,E) متفاوت می باشد. در دستگاه های دیجیتال(L): شیر گاز دستگاه باز باشد. عقربه فشار دستگاه بین 1 تا 1٫5 بار تنظیم باشد. دوشاخه دستگاه به برق متصل باشد. کلید انتخاب فصل را در وضعیت 0 قرار می دهیم. در دستگاه های آنالوگ (B,M,E): شیر گاز دستگاه باز باشد. عقربه فشار دستگاه بین 1 تا1٫5 بار تنظیم باشد. کلید روشن خاموش را در وضعیت 1 (روشن) قرار می دهیم. کلیدهای تنظیم دمای آب گرم و شوفاژ را در وضعیت 0 قرار می دهیم.

در صوبرتی که شعله پکیج دیواری بعد از چند ثانیه پس از روشن شدن خاموش شود چه اقدامی باید صورت گیرد؟
نیاز به بازدید سرویسکار دارد.

اگر پکیج قبل از شروع کار (روشن بودن فن) متوقف شود و چراغ راه اندازی مجدد (reset) روشن گردد چه اقدامی باید انجام داد؟
با توجه به کد خطایی که در دفترچه دستگاه مشخص شده است اقدامات بعدی را انجام می دهیم.

در صورت عدم سکونت در واحد مسکونی وبرای تخلیه آب دستگاه پکیج چه اقدامی باید صورت گیرد؟
تخلیه سیستم آب گرم مصرفی 1-شیر آب سرد ورودی به دستگاه را ببندید. 2-شیر آب گرم را باز نمائید. 3-مهره مربوط به اتصال آب سرد ورودی و آب گرم مصرفی به دستگاه را شل نمائید. 4-لوله های اتصالات روکار قبل از شیر آب سرد ورودی به دستگاه را عایق نمائید. تخلیه سیستم شوفاژ به روش ذیل انجام می شود: الف -مدار آب شوفاژ را تخلیه نمائید.

پکیج های برقی

از به روزترین دستگاه های تولید شده در زمینه محصولات حرارتی، پکیج شوفاژ دیواری برقی و پکیج برقی زمینی می باشد، که جایگزین بسیار مناسبی برای سیستم ‎های سنتی است. این دستگاه بدون نیاز به سوخت های فسیلی مثل گازوئیل یا گاز کار می کند. تنها منبع انرژی مورد نیاز برای این پکیج، برق می‎ باشد.

این پکیج ‎ها راندمان بالایی داشته و اغلب با تغذیه از برق شهری 220 ولت و یا برق سه فاز صنعتی، قابلیت تامین آبگرم مصرفی به صورت بهداشتی و همچنین توانایی گرمایش محیطی تا حدود 225 متر را دارا می باشند.

قابل ذکر است که اگر محیط شما بیشتر از 225 متر، یا به صورت دوبلکس و یا گرمایش از کف می باشد، می توانید به جای پکیج های دیواری از پکیج های برقی زمینی استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.

پکیج شوفاژ دیواری برقی

پکیج شوفاژ دیواری برقی جایگزینی مناسب برای پکیج های گازی می باشند، به خصوص محیط هایی که مشکل عدم دسترسی آسان به گاز را دارند. گرمایش در پکیج‎ های برقی بصورت کاملا مستقل بوده است؛ این دستگاه با تولید آب گرم و انتقال آن به رادیاتورها و سیستم های گرمایش از کف، موجب گرم شدن محیط اطراف رادیاتورها می شود. پکیج ‎های برقی از امنیت بیشتری نسبت به سیستم‎های گرمایشی که در کارکردشان به اکسیژن نیاز دارند، برخوردارند. بنابراین این دستگاه را با خیال راحت، بدون خطر آلایندگی محیط، گازگرفتگی می توان در محیط نصب کرد. پمپ به کار رفته در ساخت این دستگاه داب ایتالیا می باشد، همچنین در این پکیج ها از کنتاکتور تل مکانیک فرانسه استفاده شده است تا بیشترین کارایی را برای شما مشتریان فراهم کند.

عملکرد پکیج برقی دیواری

از پکیج ها عموما جهت تامین آب گرم مصرفی و هم چنین تامین گرمایش ساختمان های تجاری و مسکونی استفاده می شود، اگر دمای محیط از دمای تنظیم شده در پکیج شوفاژ دیواری برقی پایین تر باشد، ترموستات پکیج دستور فعالسازی دستگاه را داده که در این زمان پمپ داخلی پکیج به جهت ایجاد جریان روشن می گردد. حال آب گرم توسط گرمکن برقی گرم شده و وارد رادیاتور می شود تا اتاق ها را گرم نماید.
پس از اینکه آب از گرمکن برقی عبور کرد و حرارت آب رادیاتور و هوای اتاق تبادل پیدا کرد، آب رادیاتور دمای خود را از دست داده و مجددا وارد پکیج شوفاژ دیواری برقی شده تا دوباره گرم شود. حال زمانی که دمای اتاق به دمای مطلوب تعیین شده در پکیج برسد، ترموستات پکیج دستور قطع گرمایش اتاق را نیز صادر می نماید و پکیج نیز خاموش می گردد.

انواع مبدل پکیج شوفاژ دیواری برقی

این دستگاه از نظر تعداد مبدل به دو گروه پکیج برقی تک مبدل و پکیج برقی دو مبدل تقسیم می شود.

پکیج تک مبدل:

در پکیج شوفاژ دیواری برقی تک مبدل، یک مبدل همزمان تولید آب گرم شوفاژ و آب گرم مصرفی را به عهده دارد و بدلیل استفاده مشترک از یک مبدل آب گرم مصرفی و آب مورد استفاده برای گرمایش محیط همزمان قابل استفاده نیست. یعنی در صورتی که آب موجود در مسیر جریان باعث گرمایش محیط است در حین نیاز به آب گرم بهداشتی، گرمایش توسط رادیاتور به هر وسیله گرمایشی دیگر قطع شده و اولویت با آب گرم بهداشتی می باشد.

پکیج دو مبدل:

در پکیج شوفاژ دیواری برقی دو مبدله، از دو مبدل جداگانه، یکی برای تولید آب گرم شوفاژ و از دیگری برای تولید آب گرم مصرفی استفاده می‌شود. مبدلی که برای تولید آبگرم شوفاژ مورد استفاده قرار می گیرد، مستقیم روی شعله قرار داشته و مبدل ثانوی صفحه‌ای که برای تولید آبگرم مصرفی استفاده می‌شود توسط آبگرم شوفاژ و با عبور از جدار آب سرد مصرفی آن را گرم می‌نماید. به دلیل عدم وجود شعله در این مبدل رسوب گیری داخل آن بسیار دیرتر از پکیج‌ های تک مبدل صورت می‌گیرد.
پکیج های برقی تک مبدل اوریاد دو مبدل بوده و بر خلاف سایر پکیج های برقی، امکان استفاده هم زمان از آب گرم بهداشتی و آب گرم مورد نیاز برای شوفاژ را بر عهده دارد.

برق مصرفی پکیج برقی

پکیج های برقی اوریاد در دو مدل پکیج شوفاژ دیواری برقی تک فاز و سه فاز تولید می شوند.
ولتاژ مورد نیاز برای برق تک فاز (برق خانگی) 220 ولت است، یعنی استفاده آن در منزل و با تعرفه برق خانگی تعریف شده است.
ولتاژ مورد نیاز برای برق سه فاز (برق صنعتی،کشاورزی،روستایی) 380 ولت است و با توجه به تعرفه ای که دارند نسبت به برق معمولی خانگی هزینه کمتری دربر دارد.

محل استفاده از پکیج های برقی

پکیج های برقی اکثرا در مناطقی که گاز شهری ندارند،مورد استفاده قرار می گیرند. این دستگاه ها برای تامین گرمایش محیط و آب گرم محیط های مسکونی، تجاری، خانه های ویلایی، خانه باغ ها، کانکس های سیار، روستاها، مرغداری ها و گلخانه ها مناسب می باشند.

محل نصب پکیج های برقی

پکیج شوفاژ دیواری برقی با توجه به عدم نیاز به دودکش، به محل معینی نیاز ندارد و می توان این دستگاه را آزادانه در هر محیطی نصب کرد. در کل هر دیواری که استحکام کافی برای تحمل وزن دستگاه را داشته باشد می تواند محلی برای قرار گرفتن این دستگاه انتخاب شود. از دیگر موارد مورد توجه برای انتخاب محل نصب دستگاه فاصله کنتور تا نصب پکیج است.

این فاصله به این دلیل حائز اهمیت است که آمپر مورد نیاز برای کنتور برق باید 25 آمپر باشد تا عمل جریان برق به صورت احسن انجام بگیرد. میزان جریان برق به ازای هر 100 متر یک آمپر افت ولتاژ دارد. در موقع کارشناسی شدن اگر شما به مشترک بودن کنتور خود اشاره نکنید مرحله اولیه کارشناسی شاید با مشکل مواجه شود. یا در صورتی که از یک منبع انرژی برق رایگان استفاده شود و مجبور به کابل کشی با متراژ بالاتر شوید، تیر برق مصرفی هر چقدر هم قدرت آن نیز زیاد باشد هزینه کابل با متراژ زیاد یک هزینه مضاعف برای شما خواهد شد.

از طرف دیگر اگر این شرایط استاندارد برای فاصله پکیج شوفاژ دیواری برقی تا کنتور برق رعایت نشود باعث نیم سوز شدن دستگاه می شود.

برتری های پکیج برقی نسبت به موتورخانه مرکزی

پکیج شوفاژ دیواری برقی را می توان به آسانی به جای یک کابینت دیواری نصب کرد.

این دستگاه ها علاوه بر بازدهی، انرژی بالاتر و مصرف سوخت کمتری نسبت به موتورخانه های مرکزی دارند و همچنین باعث حذف لوله کشی های گسترده در ساختمان و نیز مستقل شدن هر یک از واحدها از نظر گرمایش و تأمین آب گرم مصرفی می گردد.

از مهمترین مزایای پکیج شوفاژ دیواری برقی نسبت به موتورخانه می توان به اشغال نکردن فضای زیاد، راندمان و بازدهی بسیار بالاتر، عدم نیاز به تعمیرات و سرویس های پر هزینه، تنظیم دمای مورد نیاز برای هر واحد به صورت مستقل، مصرف بسیار پایین و عدم استفاده از گاز، تامین آبگرم مورد نیاز با سرعت بسیار بالا اشاره کرد.

مزایای پکیج شوفاژ دیواری برقی

• سهولت در نصب، راه اندازی و نگهداری
• راندمان بالا نسبت به موتور خانه های قدیمی
• تنظیم آسان دمای مورد نیاز
• عدم اشغال فضای مفید ساختمان
• ظاهر شکیل و زیبا و تولید شده بصورت دیجیتالی
• مجهز به سیستم محافظ جان سه لایه
• سهولت در نصب و راه اندازی بدون نیاز به لوله کشی
• عملکرد آرام و بدون صدا
• کاهش مسیر لوله های انتقال آب گرم
• امنیت بالا به دلیل وجود سنسورهای آب گرم مصرفی، شوفاژ و...
• عدم نیاز به اپراتور برای تمدید سوخت
• سازگاری با محیط زیست بدلیل عدم تولید آلایندگی
• عدم استفاده از شعله احتراق و در نتیجه عمر و کارایی بلند مدت
• عدم استفاده از اکسیژن داخل منزل بر خلاف پکیج های گازی

نحوه خرید دستگاه

این دستگاه ها در مدل ها و ابعاد مختلف طراحی و تولید می شوند، کلیه پکیج های فروشگاه اوریاد دارای گارانتی و بیمه نامه معتبر هستند و شما مشتریان عزیز می توانید قبل از خرید با کارشناسان ما تماس گرفته تا با بهره گیری از مشاوره رایگان کارشناسان ما، انتخابی مناسب و مقرون به صرفه متناسب با محیط خود داشته باشید.
پس از انتخاب و سفارش پکیج برقی مورد نظر شما، ما محصول مورد نظر شما را برای شما ارسال کرده و کلیه مراحل نصب نیز توسط نمایندگی مجاز اوریاد، در محل انجام خواهد شد.

سیستم آبشاری پکیج شوفاژ:

گرمایش مرکزی به شیوه ای کارآمد و آسان:

مهندسی تاسیسات در سال های اخیر عرصه تحرکات شگرفی در همه زمینه ها اعم از گرمایش، سرمایش و سیستم های بهداشتی بوده است. از جمله دست آورد های جدید و مهم صنعت تاسیسات جهان ظهور و پیشرفت مداوم دستگاه های پکیج شوفاژ گازی بوده که به رغم سن نسبتا جوان آنها به سرعت در سطح جهان گسترش پیدا کرده اند.

عمده ترین دلیل این فراگیری جهانی، پاسخگویی به نیازهای زمان با برخورداری از امتیازات زیر است:

  • کاهش مصرف گاز و راندمان بالای احتراق.

  • عدم یا کاهش شدید اتلاف گرما از بدنه دستگاه به محیط اطراف نسبت به سیستم گرمایش مرکزی سنتی.

  • امکان استفاده به صورت آبشاری یا مدولار که متناسب با افزایش نیاز گرمایی ساختمان، دستگاه های پکیج شوفاژ بیشتری را وارد مدار می کند.

  • امکان گسترده ی استفاده از سیستم های کنترلی و تنظیماتی هوشمند.

سیستم آبشاری با سه دستگاه پکیج:

علیرغم توسعه چشم گیر پکیج دیواری در سال های اخیر، به دلیل اینکه نیاز گرمایشی ساختمان های بزرگ بیش از توان خروجی یک پکیج دیواری است نمی توان از آن استفاده کرد. از طرفی در برخی موارد به دلیل نوع کاربردی این نوع ساختمان ها نمی توان در هر قسمت ساختمان به طور جداگانه از پکیج دیواری بهره برد.


سیستم نصب آبشاری:

سیستم آبشاری(Cascade System) که به آن سیستم مدولار نیز گفته می شود، مجموعه ای از چندین پکیج است. به کمک این فناوری، توان خروجی از 40% توان ماکزیمم مربوط به کوچک ترین پکیج، تا مقادیر زیاد (به طور مثال تا 1 مگا وات) به طور پیوسته افزایش می یابد. در میان فناوری های گرمایشی، سیستم نصب آبشاری جزء مدرن ترین سیستم های موجود است.

با فرض استفاده از دیگ و مشعل، در مواقعی که به توان گرمایش اندک نیاز داریم، کل سیستم روشن می شود و پس از مدت کوتاهی خاموش می گردد که نشان دهنده عدم تعادل در تولید و مصرف حرارت است. ولی در سیستم نصب آبشاری، تعداد پکیج هایی که روشن هستند دقیقا مطابق با نیاز گرمایشی ساختمان است و رفتار آنها به صورت الکترونیک کنترل می شود. لذا از خاموش و روشن شدن های متوالی جلوگیری می شود و سیستم به صورت یکنواخت به کار خود ادامه می دهد. علاوه بر اینکه هریک از این پکیج ها دارای برد اکترونیکی می باشند، همگی توسط کنترل مرکزی هدایت می شوند. در واقع کنترلر مرکزی زمان خاموش و روشن شدن پکیج ها را تعیین می کند. در این روش با تغییر نیاز گرمایشی ساختمان، توان تولیدی به وسیله خاموش و روشن شدن پکیج ها تغییر می کند. تحقیقات نشان داده است که در فصل سرد، در 80% مواقع، فقط به 50% توان دیگ و مشعل نیاز است و در تمام طول سال، تنها از30% توان موتورخانه استفاده می شود. این مطلب نشان دهنده استفاده نادرست و کارکرد با بازدهی پایین است. به منظور جلوگیری از این پدیده، در سیستم نصب آبشاری، کنترلر مرکزی وظیفه تطبیق توان خروجی با نیاز گرمایشی ساختمان را برعهده دارد. استفاده از فناوری اطلاعات (IT) منجر به کنترل بهینه عملکرد سیستم آبشاری شده و در واقع به عنوان یک سیستم هوشمند، از خطاهای احتمالی ناشی از دخالت اپراتور جلوگیری می کند. ترکیب بندی گوناکونی برای نصب پکیج ها وجود دارد؛ از جمله اینکه چند پکیج در کنار هم یا پشت به پشت، به روی دیوار یا شاسی مخصوص نصب می شوند. به طور کلی کاهش اتلاف حرارت از بدنه در طراحی پکیج ها در نظر گرفته می شود. ضمناً با عایق کاری لوله آب گرم رفت و برگشت اتلاف حرارت کل سیستم به حداقل ممکن کاهش یافته است.

ترکیب بندی برای نصب پکیج های آبشاری

در این سیستم با بروز اشکال در یک یا چند پکیج، می توان آنها را از مدار خارج کرد و همزمان با انجام تعمیرات به روی آنها، کنترلر مرکزی از پکیج های دیگر برای تامین نیاز گرمایشی و آب مصرفی استفاده می کند. این ویژگی در مکان هایی مانند بیمارستان ها که گرمایش و آب گرم مصرفی جنبه حیاتی دارند برتری مهمی محسوب می شود. کنترل مرکزی نحوه و ترتیب روشن شدن پکیج ها را تعیین می کند. حتی اولویت روشن شدن پکیج ها را می توان تعیین کرد و در نهایت می توان این الویت را در روزهای متفاوت به طور اتوماتیک تغییر داد تا فشار کاری به صورت یکنواخت در همه پکیج ها تقسیم شود.

به وسیله اتصال کنترلر مرکزی به سنسور دمای محیط (OUTSIDE PROBE) تنظیم سیستم گرمایشی به صورت هوشمند با تغییر دمای محیط تغییر می کند. در صورت تغییر دمای بیرون، دمای آب رفت به سیستم گرمایشی بر اساس تنظیمات صورت گرفته توسط کاربر تغییر می کند و نیازی به تنظیم مجدد دما با تغییر شرایط جوی و تغییر فصل وجود ندارد. همچنین امکان تنظیم دمای متفاوت برای سیستم گرمایش در ساعت های مختلف و همچنین روزهای مختلف سال فراهم شده است.

به طور کلی تمامی امکانات مدرن برای به حداقل رساندن مصرف سوخت و افزایش راحتی توسط کنترلر مرکزی در اختیار کاربر قرار گرفته است.

حالت بهینه تعداد پکیج ها و توان خروجی آنها بستگی به عوامل مختلفی مانند هزینه اولیه، قابلیت اطمینان، هزینه نگهداری و خرابی احتمالی، نصب سیستم و دقت کنترل توان خروجی دارد. به طور کلی با افزایش تعداد پکیج ها، هزینه اولیه و قابلیت اطمینان و همچنین تعداد دفعات تعمیر افزایش می یابد و سیستم قادر است با دقت بیشتری توان خروجی را بر اساس نیاز گرمایشی تنظیم کند. برای اتصال پکیج ها به سیستم گرمایشی، ترکیب بندی های متفاوتی با توجه به توان مورد نیاز، فضای نصب و نوع سیستم گرمایشی وجود دارند.

سیستم آبشاری می تواند به طور همزمان نیاز چندین نوع سیستم گرمایش مانند رادیاتور، گرمایش از کف و کنوکتور را تامین نماید. تحقق این امر نیاز به طراحی مناسب مدار هیدرولیک آن دارد. سیستم لوله کشی باید به گونه ای باشد که کارکرد یا عدم کارکرد هر یک از سیستم های مذکور تاٌثیری بر روی دیگری نداشته باشد.

پکیج چگالشی چیست چگونه کار می کند؟

همان طوری که می دانید یکی از محصولات فرآیند احتراق، بخار آب است که از واکنش بین هیدروژن موجود در سوخت با اکسیژن هوا حاصل می گردد.هنگامی که گازهای خروجی سرد گردد بخار آب موجود در آن به قطرات مایع تبدیل می گردد، این آب تقطیر شده به شدت اسیدی است…

و pH آن بین 3 تا 4 است

. هدف از ساخت و توسعه پکیج های چگالشی، استفاده از گرمای نهان تبخیر بخار آب موجود در محصولات احتراق است….

پکیج دیواری معمولی بخش قابل توجهی از انرژی را توسط محصولات احتراق و گازهای خروجی از دست می دهد، البته این گرمای خروجی صرف راندن محصولات احتراق به بیرون می شود.

در پکیج چگالشی از این گرما به منظور پیش گرم کردن آب ورودی استفاده می شود. برای حل مشکل خوردگی نیز از یک مبدل حرارتی از جنس فولاد ضد زنگ یا آلیاژهای آلومینیوم استفاده می شود و آب تقطیر شده می تواند به فاضلاب ریخته شود. در نتیجه اولین تفاوت بین پکیج گرمایشی معمولی و پکیج چگالشی در این است…

که پکیج های چگالشی نیاز به یک لوله برای تخلیه آب حاصل از میعان بخار آب دارند، هم چنین مشکل اسیدی بودن آب حاصل از میعان بخار آب را نیز می توان بوسیله یک کیت خنثی کننده حل کرد و pH آب را به نزدیکی 7 رسانید.

پکیج چگالشی مانند پکیج گرمایشی معمولی یک مشعل دارد و تنها تفاوت آن در وجود یک مبدل حرارتی بزرگ اضافی برای تقطیر بخار آب نسبت به نوع معمولی است.

هم چنین دودکش نیز باید از موادی ساخته شود که در برابر خوردگی مقاوم باشد از جمله این مواد می توان فولاد ضد زنگ، CPVC و AL29-4C را نام برد.

راندمان عملکرد پکیج چگالشی

براساس مطالعات و اظهارات، راندمان پکیج چگالشی می تواند به بیش از 98 در صد نیز برسد.

با اعمال یک سری شرایط سخت می توان به این راندمان دست پیدا کرد که به عنوان مثال بایستی مشعل با راندمان 20 درصد کار کند،

هم چنین بایستی دمای آب برگشتی به پکیج بین 45 تا 50 درجه سانتیگراد باشد تا راندمان به حداکثر مقدار خود برسد. در این صورت می توان به راندمانی حدود 84 تا 92 درصد رسید که در مقایسه با یک پکیج گرمایشی معمولی با راندمان 82 درصد و یک پکیج قدیمی بسیار عملکرد خوبی است.

برای دستیابی به راندمان حداکثر در پکیج های چگالشی، لازم است دمای آب ورودی تا حد امکان پایین باشد در حقیقت دمای آب ورودی بایستی کمتر از دمای شبنم گازهای خروجی باشد.

در بعضی سیستم های خانگی نظیر گرمایش از کف به طور معمول دمای آب ورودی پایین است..

اما در سیستم های رادیاتوری این مساله وجود دارد که بایستی دمای آب ورودی به پکیج را با استفاده از برخی روش ها کاهش داد، در نتیجه طراحی کلی سیستم گرمایش ساختمان نیز بر روی عمل کرد پکیج چگالشی تاثیر دارد.

همانطور که قبلا گفته شد اگر از گازهای خروجی گرما بگیریم ممکن است در تخلیه آنها با مشکل مواجه شویم به همین دلیل در پکیج های چگالشی برای تخلیه گازهای حاصل از احتراق نیاز به یک فن داریم. هم چنین به دلیل اینکه دمای گازهای خروجی تا حد ممکن پایین است…

می توان بجای استفاده از یک لوله بلند فلزی برای دودکش از یک لوله کوتاه با جنس PVC استفاده کرد که در اینصورت مشکل خوردگی نیز وجود ندارد.

تفاوت بین این دو طرح در این است که در شکل سمت راست برای جریان هوا از فن دمشی و در طرح سمت چپ برای به جریان در آوردن هوا و محصولات احتراق از فن مکشی استفاده شده است.

هم چنین در شکل سمت چپ از دو مبدل حرارتی جداگانه برای قسمت های چگالشی و غیر چگالشی استفاده شده است.

در حقیقت پکیج چگالشی و پکیج با تولید مشترک کوچک (Micro CHP) هر دو از یک روش برای افزایش راندمان استفاده می کنند و آن این است که هر دو از گرمایی که ممکن است …

به هدر برود را استفاده می کنند. در پکیج های با تولید مشترک کوچک این گرما به برق تبدیل می شود اما در پکیج های چگالشی این گرما صرف پیش گرم کردن آب ورودی می گردد.

یکی از نکات بارز استفاده از پکیج چگالشی، کمک به کاهش گرم شدن جهانی کره زمین است.

به این صورت که این پکیج ها با استفاده از این اصل که بخار آب را تبدیل به آب می کنند،

می توانند از ورود هر چه بیشتر بخار آب (که خود یکی از گازهای گلخانه ای است) به اتمسفر جلوگیری کنند.

پکیج های چگالشی به دلیل اینکه دارای یک مبدل حرارتی اضافه هستند و به دلیل پیچیدگی بیشتر گران قیمت تر هستند اما از طرفی قابلیت اعتماد کمتری در طول دوره عمر خود دارند.

در انگلستان قوانین تاکید می کنند که بایستی پکیج های مورد استفاده در مصارف خانگی از تاریخ آپریل 2005 همگی دارای رده انرژی A یا B باشند،

این بدان معناست که بایستی پکیج های مورد استفاده از نوع چگالشی باشند.

هم چنین در برخی کشورهای پیشرفته، دولت با ایجاد طرح های مالی در جهت تشویق شهروندان به استفاده از پکیج های چگالشی برآمده است.

انواع پکیج های چگالشی

دو نوع اصلی از پکیج های چگالشی نوع سیستمی و ترکیبی هستند.

پکیج چگالشی ترکیبی:

این نوع از پکیج چگالشی نیازی به یک مخزن آبگرم ندارند بدین معنی که زمانی که آبگرم مورد نیاز است شروع به گرم کردن آب می کند. مانند زمانی که شما شیر آبگرم را باز می کنید.

در این صورت لازم نیست برای گرم شدن آب زمان زیادی را صرف کنید و هم چنین به دلیل اینکه مخزن آبگرم ندارند، کوچک تر هستند …و فضای کمتری را اشغال می کنند.

این نوع پکیج های چگالشی دارای راندمان بیشتری نسبت به نوع سیستمی هستند اما دارای ظرفیت کمتر نیز می باشند که در این صورت برای استفاده در خانه های کوچک مناسب است.

شکل بالا برشی از یک پکیج چگالشی ترکیبی را نشان می دهد. در بالا سمت چپ، لوله PVC تخلیه دود به روشنی پیداست. همچنین در سمت راست مخزن آب گرم کوچک که توسط فوم عایق بندی شده است و کویل درون آن دیده می شود.

در پایین پکیج چهار لوله وجود دارد که توسط یکی گاز به بویلر می رسد و توسط دو لوله دیگر آب گرم و سرد برای سیستم گرمایش در جریان است.

هم چنین یک لوله پلاستیکی جهت تخلیه آب حاصل از میعان بخار آب نیز وجود دارد.

پکیج چگالشی سیستمی(مخزن باز):

این نوع از پکیج چگالشی دارای یک تانک ذخیره آبگرم هستند و برای استفاده در خانه های بزرگ تر که دارای چندین حمام و دستشویی هستند و معمولا به طور همزمان مورد استفاده قرار می گیرند مناسب تر است.

در این صورت شما نیاز به فضایی جهت نصب و جانمایی تانک آبگرم خواهید داشت.

نکات نصب پکیج چگالشی:

به دلیل اینکه پکیج های چگالشی انصافا سبک هستند به راحتی می توان آنها را بر روی یک دیوار نصب کرد.

پکیج چگالشی دارای دودکش کوتاهتری است به همین دلیل باید بر روی یک دیوار خارجی نصب شوند.

هم چنین قرار گرفتن در سطح زمین مانند فضای زیر پله ها نیز می تواند مناسب باشد. پکیج چگالشی نیاز به یک لوله جهت تخلیه آب حاصل از میعان دارد که بایستی به به لوله فاضلاب متصل شود.

ممکن است در هنگام ساخت ساختمان نیاز به برنامه ریزی برای مکان و موقعیت نصب پکیج چگالشی باشد بالاخص آنکه در بعضی موارد باید دودکش تا یک متر از بالاترین سطح سقف ساختمان ارتفاع داشته باشد و این امر ممکن است به زیبایی ساختمان لطمه وارد کند و از خیابان قابل مشاهده باشد.

پکیج چگالشی نیز مانند بقیه وسایل گازسوز نیاز به بررسی و سرویس سالانه دارد. هم چنین بایستی دودکش از نظر تمیزی و سالم بودن بررسی شود و یک شخص متخصص بایستی وضعیت پکیج را از لحاظ ایمنی و راندمان بررسی کند.

ممکن است این سوال مطرح شود که سایز پکیج چگالشی مناسب برای یک خانه چقدر است؟

در پاسخ می توان گفت که: با توجه به اینکه در هر خانه تعداد مختلفی شوفاژ و حمام و موارد مصرف آبگرم وجود دارد لذا تعیین سایز پکیج مشکل است…

اما متخصص و نصاب پکیج با توجه به میزان مصرف آبگرم و فضای خانه و تعداد اتاق ها و تعداد شوفاژها و … می تواند سایز مناسب را به شما بگوید. سایز معمول پکیج های چگاشی بین 12 تا 40kw است.

تجهیزات کنترل کننده یک پکیج چگالشی:

در سیستم های گرمایشی که از پکیج چگالشی برای گرمایش استفاده می شود نیاز به تجهیزاتی برای کنترل عملکرد سیستم می باشد که عبارتند از:

تایمر الکترونیکی یا یک پروگرامر که اجازه می دهد سیستم بین حالت گرمایشی و مصرف آبگرم سوییچ کند.

در سیستم های گرمایش با پکیج چگالشی نیاز به یک ترموستات اتاقی می باشد.

یک شیر ترموستاتیک رادیاتور (TRVs) برای رادیاتور ها:

ترموستات برای آب گرم مصرفی:

هم چنین سایر وسایل کنترلی از قبیل کنترل هوشمند سیستم حرارت مرکزی، یک سیستم پیش بینی کننده وضعیت آب و هوا، یک سیستم مدیریت مصرف انرژی پکیج و… نیز می تواند برای کنترل بهتر سیستم مورد استفاده قرار گیرد.

مزایای استفاده از پکیج چگالشی:

مزیت اصلی استفاده از پکیج های چگالشی نسبت به نوع غیر چگالشی این است که حداقل 25 درصد بازده بیشتری دارند. این سطح از راندمان با توجه به استفاده از گرمای تلف شده در دودکش بدست می آید و آب ورودی را پیش گرم می نماید.

در واقع در نوع چگالشی10تا 11 درصد بیشتر از نوع غیر چگالشی گرمای سوخت جذب می شود به همین دلیل راندمان این نوع پکیج بیشتر از 90 درصد می گردد…

و باعث کاهش مصرف سوخت و آلایندگی می گردد. راندمان پکیج های گرمایشی معمولی جدید حداکثر به 78 درصد می رسد که این رقم در انواع قدیمی حداکثر به 65 درصد می رسد.

پکیج های چگالشی آلودگی هوا توسط کربن را کاهش می دهند. با نصب یک پکیج چگالشی بجای پکیج گرمایشی معمولی آن می توان سالانه از ورود بیش از 1200 کیلوگرم کربن به جو جلوگیری کرد. هم چنین مقدار دوده نیز کاهش پیدا می کند.

به دلیل اینکه پکیج های چگالشی به خوبی عایق بندی شده اند و اکثرا هوای مورد نیاز برای احتراق را از بیرون از فضای خانه دریافت می کنند لذا از نظر ایمنی بسیار مناسب هستند.

هم چنین به دلیل اینکه آب تقطیر شده که نسبتا دارای خاصیت اسیدی است به فاضلاب ریخته می شود لذا خطر تماس با مایعات سمی نیز وجود ندارد.

اکثر مدل های پکیج چگالشی برای نصب نیاز به فضای کمتری نسبت به پکبج گرمایش معمولی دارند. هم چنین در نوع ترکیبی پکیج های چگالشی که مخزن آبگرم ندارد، نیاز به فضا برای نصب کمتر هم می شود که در اینصورت می توان آنها را در آشپزخانه نیز نصب نمود.

به دلیل اینکه اکثرا قطعات این نوع پکیج های گرمایشی دارای مواد آهنی نیستند و اغلب از جنس فولاد ضد زنگ هستند لذا خوردگی کمتری در آنها اتفاق می افتد و لذا هزینه تعمیر و تعویض قطعات به شدت کاهش پیدا می کند.

پکیج های چگالشی نیازی به تایمر و کنترلر پیچیده ندارند زیرا به راحتی با باز شدن شیر آبگرم شروع به تهیه آبگرم می نمایند.

این نوع از کیج های گرمایشی قابلیت گسترش دارند به طور مثال ترکیب با کلکتورهای خورشیدی، پمپ های حرارتی و…

یکی از ویژگی های پکیج های چگالشی این است که می توان این نوع پکیج را در سیستم حرارت مرکزی هوای گرم نیز استفاده کرد.

معایب استفاده از پکیج های چگالشی:

بعضی عقیده دارند که تا زمانی که یک پکیج دیورای معمولی به کار عادی خود ادامه می دهد و هیچ مشکلی ندارد نباید آن را با یک پکیج چگالشی تعویض نمود. نکته دیگر این است….

که در آب و هوای بسیار سرد لوله خروجی آب تقطیر شده می تواند دچار یخ زدگی گردد.

یکی از نکات دیگر در مورد عیوب پکیج های چگالشی، پیچیدگی پکیج چگالشی است:

یکی از پیچیدگی های این نوع پکیج، افزایش سایز و تعداد مبدل های حرارتی است. هم چنین نوع موادی که این مبدل های حرارتی از آن ساخته می شود نیز مهم و پیچیده است.

این نوع پکیج دارای یک فن برای خروج دود است زیرا با کاهش دمای دود نیروی شناوری که در جهت خروج دود کمک می کند کاهش پیدا می کند اگرچه وجود فن در پکیج های معمولی نیز رایج است.

در پکیج چگالشی برای تخلیه آب تقطیر شده که خاصیت اسیدی دارد نیاز به یک لوله و دسترسی به فاضلاب وجود دارد.
با توجه به این پیچیدگی ها هزینه خرید و نصب و را ه اندازی و سرویس این نوع پکیج تا پنجاه درصد افزایش پیدا می کند.

لذا برای استفاده در مدت زمان کمتر استفاده از پکیج های غیر چگالشی از نظر هزینه ای بهینه تر خواهد بود.

تبلیغات متنی
فروشگاه ساز رایگان فایل - سیستم همکاری در فروش فایل
بدون هیچ گونه سرمایه ای از اینترنت کسب درآمد کنید.
بهترین فرصت برای مدیران وبلاگ و وب سایتها برای کسب درآمد از اینترنت
WwW.PnuBlog.Com
ارسال دیدگاه